Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie Brabant

Bent u wonend in Brabant en bent u op zoek naar een expert in de buurt voor een renovatie van uw schoorsteen? U wilt de winter veilig ingaan en met zekerheid uw houtkachel of open haard stoken zonder onnodige risico’s? De kachel of open haard werkt prima maar geldt dit ook voor de schoorsteen? Heeft u een lekkage ontdekt of weet u niet zeker of de schoorsteen nog wel naar behoren werkt. Laat deze klus dan over aan de experts van schoorsteen renovatie Brabant.

Dit bedrijf uit Brabant inspecteert niet alleen uw schoorsteen maar zal deze ook renoveren. Wellicht is het niet noodzakelijk om te renoveren maar moet de schoorsteen alleen worden geveegd. Dit kan alleen een expert bekijken en zal dit met u bespreken. Soms is de oorzaak van een slechte trek werking een vogelnestje zijn maar ook deze zal vlam vatten en dan is er sprake van een schoorsteenbrand. De gevolgen zijn enorm terwijl het voorkomen van een schoorsteenbrand tot uw prioriteiten behoort.

Schoorstenen gaan uiteindelijk lekkage vertonen door onder andere slijtage. Zorg dat u tijdig uw schoorsteen laat renoveren en schakel hiervoor altijd een expert in. Wanneer de eerste koude dagen zich aandienen kunt u met een gerust hart uw kachel opstoken en genieten van de warmte die dit genereert.

Waarom schoorsteenrenovatie belangrijk is voor uw woning in Brabant?

Er zijn meerdere redenen voor een schoorsteen renovatie. Een belangrijke oorzaak van een kapotte schoorstenen zijn rookgassen. Deze gassen stijgen namelijk op uit de kachel of open haard, waardoor uw gehele rookkanaal wordt aangetast. Dit heeft als vervelend gevolg dat uw kachel of open haard niet meer volledig brandt. Wij zorgen ervoor dat uw kachel of open haard weer volledig brand zodat u ook op de koudere (winter)dagen in een warm huis bent.

Mogelijke werkzaamheden bij een schoorsteen renovatie

Bij schoorsteen renovatie kunt u rekening houden met de volgende werkzaamheden:

  • Verwijderen van oude lood- en voegwerk;
  • Stenen vervangen van het metselwerk;
  • Schoonspuiten onder hoge druk;
  • Opnieuw plaatsen van lood;
  • Opnieuw voegen van schoorsteen;
  • Bovenplaat vervangen van schoorsteen;
  • Impregnatie van schoorsteen;
  • Plaatsen van schoorsteenkap.

Kosten van een schoorsteen renovatie in Brabant

Om inzicht te krijgen in het kostenplaatje van uw schoorsteen renovatie ontvangen wij graag: een goede omschrijving van uw schoorsteen en daarbij passende foto’s. Voor meer informatie of vragen kunt u met ons contact opnemen via info@schoorsteenrenovatienederland.nl of bellen naar 040-2221448. Wij staan met volle enthousiasme klaar om u te helpen bij de schoorsteen reparatie in Brabant.

Uw schoorsteen renovatie in Brabant

Ervaart u problemen met u schoorsteen en wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt? Neem dan contact op met de Schoorsteenrenovatie Nederland en vraag een offerte aan. In Brabant is Schoorsteenrenovatie Nederland dé specialist voor uw schoorsteen.

Bel mij terug

    Close Menu