Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie Helmond

Bent u op zoek naar dé specialist in het renoveren van schoorstenen in regio Helmond? Dan bent u aan het juiste adres bij Schoorsteenrenovatie Nederland. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat uw schoorsteen in korte tijd weer optimaal functioneert!

Schoorsteen renovatie kosten

Wanneer u problemen heeft met uw schoorsteen, is het van uiterst belang dat hier zo snel iets aan gedaan wordt. Schoorsteenrenovatie Nederland staat klaar om u te helpen in de omgeving van Helmond. Vraag een offerte aan en verkrijg direct inzicht in de mogelijke kosten. Wij ontvangen graag van u een omschrijving van uw schoorsteen, alvorens wij u een goede kostenindicatie kunnen verstrekken. Bij vragen kun u contact met ons opnemen.

Het renoveren van schoorstenen is vakwerk

Schoorsteen renovatie is vakwerk. U kunt kosten besparen door voorwerk voor eigen rekening te nemen. Wel adviseren wij om een échte specialist in te schakelen. Dit komt door de lastige bereikbaarheid en specifieke kwaliteitseisen van uw schoorsteen. Bovendien kunnen eventuele gebreken later zichtbaar worden. Wij gaan graag het gesprek met u aan om de werkzaamheden te bespreken en reparatie/renovatie uit te voeren in regio Helmond.

Er kunnen verschillende werkzaamheden plaatsvinden bij het renoveren van uw schoorsteen. Een totaaloverzicht van de werkzaamheden vindt u onder werkwijze. Enkele veel voorkomende werkzaamheden zijn:

  • Voegen van de schoorsteen;
  • Impregnatie van de schoorsteen;
  • Plaatsen van schoorsteenkap;
  • Bovenplaat vervangen van schoorsteen;
  • Stenen vervangen van het metselwerk.

24 uur bereikbaar

Heeft u nog vragen omtrent het opknappen van uw schoorsteen? Neem dan direct contact met ons op voor passend advies. Wij zijn bereikbaar op 040-2221448. Schoorsteenrenovatie Nederland: voor het opknappen van schoorstenen in Helmond en omgeving!

Bel mij terug

    Close Menu