Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie Eindhoven

Bent u op zoek naar een expert voor een renovatie van uw schoorsteen en woont u in Eindhoven of de omgeving hiervan? Dan kunt u terecht bij schoorsteen renovatie Eindhoven om de schoorsteen professioneel te laten renoveren. Vaak hoort men dat er weer een schoorsteenbrand is ontstaan door nalatigheid. De kachel of open haard werkt perfect maar er is geen aandacht geweest voor de schoorsteen.

Terwijl die toch een heel belangrijk onderdeel is voor een goede verbranding en de algemene werking hiervan. Tijdig uw schoorsteen renoveren hoort bij het proces met het branden van een houtkachel. Een lekkage of een vogelnestje zijn enkele problemen die u kunt ondervinden wanneer u een houtkachel of open haard gebruikt. De experts van schoorsteen renovatie Eindhoven gaan op inspectie uit en kunnen het probleem van de schoorsteen in korte tijd signaleren.

Wanneer de u de brandweer moet bellen voor een schoorsteenbrand bent u te laat en vaak is ook de inboedel zwart en zal niet meer prettig ruiken. De gevolgen van een schoorsteenbrand of lekkage zijn niet te overzien en dat is de reden om tijdig de renovatie van uw schoorsteen in te plannen. Zodat u veilig en met een gerust hart de koude dagen kunt doorbrengen met uw familie.

Waarom is het belangrijk om uw schoorsteen te laten renoveren?

Er zijn meerdere redenen voor een schoorsteen renovatie. Een belangrijke oorzaak van een kapotte schoorstenen zijn rookgassen. Deze gassen stijgen namelijk op uit de kachel of open haard, waardoor uw gehele rookkanaal wordt aangetast. Dit heeft als vervelend gevolg dat uw kachel of open haard niet meer volledig brandt. Wij zorgen ervoor dat uw kachel of open haard weer volledig brand zodat u ook op de koudere (winter)dagen in een warm huis bent.

Kosten van een schoorsteen renovatie in Eindhoven

Om inzicht te krijgen in het kostenplaatje van uw schoorsteen renovatie ontvangen wij graag: een goede omschrijving van uw schoorsteen en daarbij passende foto’s. Voor meer informatie of vragen kunt u met ons contact opnemen via info@schoorsteenrenovatienederland.nl of bellen naar 040-2221448. Wij staan met volle enthousiasme klaar om u te helpen bij de schoorsteen reparatie in Eindhoven of omgeving.

Mogelijke werkzaamheden bij een schoorsteenerenovatie

Bij schoorsteen renovatie kunt u rekening houden met de volgende werkzaamheden:

  • Verwijderen van oude lood- en voegwerk;
  • Stenen vervangen van het metselwerk;
  • Schoonspuiten onder hoge druk;
  • Opnieuw plaatsen van lood;
  • Opnieuw voegen van schoorsteen;
  • Bovenplaat vervangen van schoorsteen;
  • Impregnatie van schoorsteen;
  • Plaatsen van schoorsteenkap.

Uw schoorsteen renovatie in Eindhoven

Ervaart u problemen met u schoorsteen en wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt? Neem dan contact op met de Schoorsteenrenovatie Nederland en vraag een offerte aan. In regio Eindhoven is Schoorsteenrenovatie Nederland dé specialist voor uw schoorsteen.

Bel mij terug

    Close Menu