Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie Den Bosch

Bent u woonachtig in omgeving Den Bosch en zoekt u een bedrijf voor schoorsteen renovatie? Welkom bij Schoorsteenrenovatie Nederland, dé specialist op het gebied van renovatie en verbetering van schoorstenen!

Onze specialisten weten door ervaring wat er nodig is om uw schoorsteen optimaal te laten functioneren. Wacht niet langer met onderhoud aan uw schoorsteen. Uw woning krijgt een fraaie uitstraling en u voorkomt problemen met bijvoorbeeld binnendringend regenwater.

Schoorsteenrenovatie, specialistisch vakwerk in Den Bosch!

Uiteraard kunt u voorbereidend werk aangaande de renovatie zelf onder handen nemen. Door de moeilijke bereikbaarheid van de schoorsteen is het echter raadzaam de renovatie door vakmensen uit te laten voeren. Zo kunnen ook zaken die tijdens de uitvoering aan het licht komen verholpen worden. U bent verzekerd van een goed functionerende schoorsteen en uw kachel blijft een hoog rendement leveren.

Werkzaamheden schoorsteenrenovatie Den Bosch

Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en bijbehorende kosten, beoordelen wij eerst de toestand van de schoorsteen. Dat kan door middel van foto’s die u ons toestuurt. Heeft u liever persoonlijk contact? Specialisten van Schoorsteenrenovatie Nederland bezoeken u graag. Vaak zien wij dat schoorstenen op één van de volgende punten gerenoveerd dienen te worden:

 • Metselwerk verbeteren;
 • Lood vervangen;
 • Reiniging metselwerk;
 • Plaatsen van een kap.

Met het plaatsen van een kap worden inslag van regen en het nestelen van vogels in de schoorsteen voorkomen. Neem gerust eens een kijkje op onze website voor meer informatie aangaande schoorsteen renovatie in Valkenswaard. Tevens vindt u rechtsonder onze live-chat om uw vragen snel beantwoord te krijgen.

Heeft het dak meer onderhoud nodig naast het renoveren van een schoorsteen?

Vraagt uw dak meer onderhoud? Liggen de dakpannen niet meer recht? Bent u tijdens een storm bezorgd dat het dak gaat lekken? Laat dan tijdens de schoorsteen renovatie ook uw dak nakijken op lekkages. Onze expertise omvat alle dakproblemen en aanpassingen, zoals het plaatsen van een dakraam of koepel. Wanneer het dak lekkages vertoont bent u natuurlijk snel met het inschakelen van hulp. Water vindt zijn weg en zal helaas snel schade veroorzaken. Voorkom dat het dak gaat lekken en laat het tijdig inspecteren. Met de nieuwste technieken kunt u uw dak laten inspecteren op lekkages. Hiervoor gebruiken wij onder andere:

 • Akoestische lekdetectie;
 • Drukproef testen;
 • Endoscoop;
 • Leaktracking;
 • Rooktesten;
 • Traceergas techniek;
 • Ultrasoon;
 • Vochtmeting.

Dit is een greep uit de mogelijkheden om een lekkage te traceren. Wilt u meer informatie ontvangen over deze technieken? Maak dan gebruik van onze live-chat voor een prettig gesprek met een van onze medewerkers. Zij kunnen u adviseren over de mogelijkheden voor wat betreft het inschakelen van onze experts. Wanneer u deze werkzaamheden in één keer laat uitvoeren bespaart u tijd en geld. Woont u in Den Bosch of in de omgeving hiervan? Neem dan contact op met Schoorsteenrenovatie Nederland voor vakmanschap. Het dak beschermt de gehele woning en daar bent u als eigenaar zuinig op.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u graag al onze mogelijkheden weten op het gebied van schoorsteen renovatie in Den Bosch en omgeving? Vraag direct een offerte aan of stel uw vragen via de live-chat. Uiteraard is Schoorsteenrenovatie Nederland ook via de mail (info@schoorsteenrenovatienederland.nl) of telefonisch (040-2221448) te bereiken.

Bel mij terug

  Close Menu