Schoorsteen renovatie Tilburg

Is uw schoorsteen aan renovatie toe en woont u in Tilburg of omgeving? Dan is Schoorsteenrenovatie Nederland dé specialist die u zoekt! Wij renoveren uw schoorsteen weer tot als nieuw. Merkt u dat er problemen zijn met uw schoorsteen, zoals lekkage of (veelzijdige) slijtage én bent u woonachtig in Tilburg? Vraag dan een offerte aan en krijg inzicht in de kosten van uw schoorsteen renovatie.

Waarom is het belangrijk om uw schoorsteen te laten renoveren?

Er zijn meerdere redenen voor een schoorsteen renovatie. Een belangrijke oorzaak van een kapotte schoorstenen zijn rookgassen. Deze gassen stijgen namelijk op uit de kachel of open haard, waardoor uw gehele rookkanaal wordt aangetast. Dit heeft als vervelend gevolg dat uw kachel of open haard niet meer volledig brandt. Wij zorgen ervoor dat uw kachel of open haard weer volledig brand zodat u ook op de koudere (winter)dagen in een warm huis bent.

Mogelijke werkzaamheden bij een schoorsteen renovatie in Tilburg

Bij schoorsteen renovatie kunt u rekening houden met de volgende werkzaamheden:

  • Stenen vervangen van het metselwerk;
  • Verwijderen van oude lood- en voegwerk;
  • Schoonspuiten onder hoge druk;
  • Opnieuw plaatsen van lood;
  • Bovenplaat vervangen van schoorsteen;
  • Opnieuw voegen van schoorsteen;
  • Impregnatie van schoorsteen;
  • Plaatsen van schoorsteenkap.

Kosten van een schoorsteen renovatie in Tilburg

Om inzicht te krijgen in het kostenplaatje van uw schoorsteen renovatie ontvangen wij graag: een goede omschrijving van uw schoorsteen en daarbij passende foto’s. Voor meer informatie of vragen kunt u met ons contact opnemen via info@schoorsteenrenovatienederland.nl of bellen naar 040-2221448. Wij staan met volle enthousiasme klaar om u te helpen bij de schoorsteen reparatie in Tilburg.

Uw schoorsteen renovatie in Tilburg

Ervaart u problemen met u schoorsteen en wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt? Neem dan contact op met de Schoorsteenrenovatie Nederland en vraag een offerte aan. In Tilburg is Schoorsteenrenovatie Nederland dé specialist voor uw schoorsteen.

Bel mij terug