Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie Breda

Bent u woonachtig in omgeving Breda en zoekt u een bedrijf voor schoorsteen renovatie? Welkom bij Schoorsteenrenovatie Nederland, dé specialist op het gebied van renovatie en verbetering van schoorstenen!

Onze specialisten weten door ervaring wat er nodig is om uw schoorsteen optimaal te laten functioneren. Wacht niet langer met onderhoud aan uw schoorsteen. Uw woning krijgt een fraaie uitstraling en u voorkomt problemen met bijvoorbeeld binnendringend regenwater.

Werkzaamheden schoorsteenrenovatie Breda

Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en bijbehorende kosten, beoordelen wij eerst de toestand van de schoorsteen. Dat kan door middel van foto’s die u ons toestuurt. Heeft u liever persoonlijk contact? Specialisten van Schoorsteenrenovatie Nederland bezoeken u graag. Vaak zien wij dat schoorstenen op één van de volgende punten gerenoveerd dienen te worden:

  • Metselwerk verbeteren;
  • Lood vervangen;
  • Reiniging metselwerk;
  • Plaatsen van een kap.

Met het plaatsen van een kap worden inslag van regen en het nestelen van vogels in de schoorsteen voorkomen. Neem gerust eens een kijkje op onze website voor meer informatie aangaande schoorsteen renovatie in Valkenswaard. Tevens vindt u rechtsonder onze live-chat om uw vragen snel beantwoord te krijgen.

Schoorsteenrenovatie, specialistisch vakwerk in Breda!

Uiteraard kunt u voorbereidend werk aangaande de renovatie zelf onder handen nemen. Door de moeilijke bereikbaarheid van de schoorsteen is het echter raadzaam de renovatie door vakmensen uit te laten voeren. Zo kunnen ook zaken die tijdens de uitvoering aan het licht komen verholpen worden. U bent verzekerd van een goed functionerende schoorsteen en uw kachel blijft een hoog rendement leveren.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u graag al onze mogelijkheden weten op het gebied van schoorsteen renovatie in Breda en omgeving? Vraag direct een offerte aan of stel uw vragen via de live-chat. Uiteraard is Schoorsteenrenovatie Nederland ook via de mail (info@schoorsteenrenovatienederland.nl) of telefonisch (040-2221448) te bereiken.

Bel mij terug

    Close Menu