Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie Eersel

In de omgeving van Eersel komt u voor schoorsteen renovatie naar Schoorsteenrenovatie Nederland, dé specialist in het renoveren van schoorstenen. U wilt natuurlijk dat uw schoorsteen 100% in orde is. Dit voorkomt namelijk slecht functioneren van uw kachel. Tevens gaat het rendement hard achteruit door een kapotte schoorsteen.

Wilt u weten in welke staat uw schoorsteen is? Stuur ons dan enkele foto’s van uw schoorsteen toe. Aan de hand hiervan beoordelen wij wat de benodigde werkzaamheden zijn. Vervolgens brengen wij een passende offerte uit. Heeft u liever dat één van onze specialisten u bezoekt? Uiteraard is dit mogelijk. Daarvoor maakt u een afspraak via onze contactpagina.

Reparatie van schoorstenen

Onze specialisten weten door ervaring wat er nodig is om een schoorsteen goed te laten functioneren. Bij schoorsteen renovatie in regio Eersel kunt u denken aan de volgende zaken die wij voor u uitvoeren:

  • Nieuw lood plaatsen;
  • Schoorsteen impregneren;
  • Bovenplaat vervangen;
  • Metselwerk vervangen/reinigen.

Zo is niet alleen de functionaliteit van de schoorsteen gewaarborgd, uw huis heeft ook weer een mooie uitstraling!

Kwalitatief hoogwaardige afwerking

Schoorsteenrenovatie Nederland zorgt voor een hoogwaardige afwerking van uw schoorsteen. Alleen de beste kwaliteit lood wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat water niet onder de dakpannen komt. Zo krijgt u geen last van vochtschade. Vaak kunt u zelf het voorbereidende werk doen. Dat bespaart u kosten. De renovatie zelf is specialistisch werk, dat laat u graag aan ons over.

Wilt u graag meer weten?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u graag meer weten over de werkwijze aangaande schoorsteen renovatie in Eersel? Neem dan contact op met ons voor meer informatie. Dat kan door middel van het contactformulier op onze website. Natuurlijk kunt u ook bellen (040-2221448) of mailen (info@schoorsteenrenovatienederland.nl).

Bel mij terug

    Close Menu