Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteenrenovatie Eindhoven

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor schoorsteenrenovatie in Eindhoven of omgeving? Dan is Schoorsteenrenovatie Nederland dé specialist die u zoekt! Wij renoveren uw schoorsteen weer tot als nieuw. Merkt u dat er problemen zijn met uw schoorsteen, zoals lekkage of (veelzijdige) slijtage én bent u woonachtig in Eindhoven? Vraag dan een offerte aan en krijg inzicht in de kosten van uw schoorsteenrenovatie.

Waarom is het belangrijk om uw schoorsteen te laten renoveren?

Er zijn meerdere redenen voor een schoorsteen renovatie. Een belangrijke oorzaak van een kapotte schoorstenen zijn rookgassen. Deze

gassen stijgen namelijk op uit de kachel of open haard, waardoor uw gehele rookkanaal wordt aangetast. Dit heeft als vervelend gevolg dat uw kachel of open haard niet meer volledig brandt. Wij zorgen ervoor dat uw kachel of open haard weer volledig brand zodat u ook op de koudere (winter)dagen in een warm huis bent.

Mogelijke werkzaamheden bij een schoorsteenrenovatie

Bij schoorsteenrenovatie kunt u rekening houden met de volgende werkzaamheden:

  • Verwijderen van oude lood- en voegwerk;
  • Stenen vervangen van het metselwerk;
  • Schoonspuiten onder hoge druk;
  • Opnieuw plaatsen van lood;
  • Opnieuw voegen van schoorsteen;
  • Bovenplaat vervangen van schoorsteen;
  • Impregnatie van schoorsteen;
  • Plaatsen van schoorsteenkap.

Kosten van een schoorsteenrenovatie in Eindhoven

Om inzicht te krijgen in het kostenplaatje van uw schoorsteenrenovatie ontvangen wij graag: een goede omschrijving van uw schoorsteen en daarbij passende foto’s. Voor meer informatie of vragen kunt u met ons contact opnemen via info@schoorsteenrenovatienederland.nl of bellen naar 040-2221448. Wij staan met vol enthousiasme klaar om u te helpen bij de schoorsteenrenovatie in Eindhoven of omgeving.

Uw schoorsteen laten renoveren in Eindhoven

Ervaart u problemen met u schoorsteen en wilt u dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt? neem dan contact op met de schoorsteenrenovatie Nederland en vraag een offerte aan. In regio Eindhoven is Schoorsteenrenovatie Nederland dé specialist voor uw schoorsteen.

schoorsteenrenovatie eindhoven

Close Menu