Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie Groningen

Bent u woonachtig in omgeving Groningen en zoekt u een bedrijf voor schoorsteen renovatie? Welkom bij Schoorsteenrenovatie Nederland, dé specialist op het gebied van renovatie en verbetering van schoorstenen!
Onze specialisten weten door ervaring wat er nodig is om uw schoorsteen optimaal te laten functioneren. Wacht niet langer met onderhoud aan uw schoorsteen. Uw woning krijgt een fraaie uitstraling en u voorkomt problemen met bijvoorbeeld binnendringend regenwater.

Werkzaamheden schoorsteenrenovatie Groningen

Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en bijbehorende kosten, beoordelen wij eerst de toestand van de schoorsteen. Dat kan door middel van foto’s die u ons toestuurt. Heeft u liever persoonlijk contact? Specialisten van Schoorsteenrenovatie Nederland bezoeken u graag. Vaak zien wij dat schoorstenen op één van de volgende punten gerenoveerd dienen te worden:

 • Metselwerk verbeteren;
 • Lood vervangen;
 • Reiniging metselwerk;
 • Plaatsen van een kap.

Met het plaatsen van een kap worden inslag van regen en het nestelen van vogels in de schoorsteen voorkomen. Neem gerust eens een kijkje op onze website voor meer informatie aangaande schoorsteen renovatie in Gelderland. Tevens vindt u rechtsonder onze live-chat om uw vragen snel beantwoord te krijgen.

Schoorsteenrenovatie, specialistisch vakwerk in Groningen!

Uiteraard kunt u voorbereidend werk aangaande de renovatie zelf onder handen nemen. Door de moeilijke bereikbaarheid van de schoorsteen is het echter raadzaam de renovatie door vakmensen uit te laten voeren. Zo kunnen ook zaken die tijdens de uitvoering aan het licht komen verholpen worden. U bent verzekerd van een goed functionerende schoorsteen en uw kachel blijft een hoog rendement leveren.

Naast schoorsteen renovatie zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van daken

Het detecteren van lekkages van daken en het plaatsen van bijvoorbeeld dakramen of koepels. Indien u graag de dakpannen recht wilt laten leggen of een onderhoud laten uitvoeren, behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Soms kunt u beter deze klus in één keer laten uitvoeren. Onze experts kunnen deze werkzaamheden combineren zodat de klus in één opdracht uitgevoerd kan worden. Ook kunnen zij een lekdetectie uitvoeren zodat het dak en uw woning beschermd is en blijft tegen extreme weersomstandigheden. Bent u woonachtig in Groningen of de omgeving hiervan? De specialisten van Schoorsteenrenovatie Nederland zijn werkzaam in heel Nederland en komen graag bij u langs om uw problemen aan uw dak op te lossen. Wilt u er weer lekker warm en veilig bij zitten in de gure wintermaanden? Welke technieken worden gebruikt voor het opsporen van lekkages in daken en schoorstenen? We zetten er een paar op een rijtje:

 • Vochtmeting;
 • Camera inspectie;
 • Kleurstof test;
 • Leaktracking;
 • Akoestische lekdetectie.

Door gebruik te maken van verschillende technieken en apparatuur kunnen zij elke lekkage opsporen. Bekijk de pagina Lekdetectie.nl voor alle informatie over deze technieken en werkzaamheden. Wilt u graag wat meer informatie of wilt u een offerte aanvragen?

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u graag al onze mogelijkheden weten op het gebied van schoorsteen renovatie in Groningen en omgeving? Vraag direct een offerte aan of stel uw vragen via de live-chat. Uiteraard is Schoorsteenrenovatie Nederland ook via de mail (info@schoorsteenrenovatienederland.nl) of telefonisch (040-2221448) te bereiken.

Bel mij terug

  Close Menu