Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen reparatie

Heeft u te maken met een lekkage aan uw schoorsteen? Voor schoorsteen reparatie bent u bij Schoorsteenrenovatie Nederland aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en laat u direct helpen door ervaren specialisten. Door de jaren heen hebben wij al vele schoorstenen mogen renoveren!

Professionele aanpak bij schoorsteen renovatie

Schoorsteenrenovatie Nederland staat voor een heldere en professionele aanpak bij schoorsteen reparatie. Voordat wij beginnen met het uitvoeren van onze werkzaamheden, is het belangrijk dat wij meer informatie verkrijgen omtrent uw schoorsteen. Dit betekent dat wij graag een omschrijving van uw schoorsteen ontvangen, inclusief enkele foto’s. Vervolgens is het voor ons mogelijk om u een passende offerte toe te sturen. Meer informatie over onze professionele aanpak vindt u onder werkwijze. De volgende werkzaamheden kunnen o.a. plaatsvinden bij het renoveren van uw schoorsteen:

  • Verwijderen van loodwerk en opnieuw voegen van uw schoorsteen;
  • Impregnatie van uw schoorsteen;
  • Plaatsen van een schoorsteenkap.

Mogelijke kosten schoorsteen reparatie

Als specialist in schoorsteen renovatie weten wij als geen ander dat schoorsteen reparatie vakwerk is. De mogelijke kosten zijn afhankelijk van het voorwerk dat u zelf doet. Doet u het voorwerk gedeeltelijk zelf? Dan scheelt dit natuurlijk aanzienlijk in uw portemonnee.

Verder adviseren wij te allen tijde op te passen bij schoorsteen reparatie. Uw schoorsteen is immers lastig te bereiken. Bovendien kan er gesproken worden over specifieke kwaliteitseisen bij het renoveren van schoorstenen. Laat schoorsteen reparatie daarom over aan dé specialist op het gebied van schoorsteen renovatie!

Schoorsteen lekkage? Bel ons direct!

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? U kunt Schoorsteenrenovatie Nederland direct bereiken via 040-2221448 en info@schoorsteenrenovatienederland.nl. Wij staan 24/7 voor u klaar bij schoorsteen reparatie!

Bel mij terug

    Close Menu