Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie

Heeft uw schoorsteen onderhoud nodig of is deze beschadigd? Voorkom lekkage en kom in gesprek met dé expert van een schoorsteen renovatie. Schoorsteenrenovatie Nederland is het bedrijf dat u zoekt. De schoorsteen is een belangrijk onderdeel van de woning. Aan de buitenkant beschermt hij uw woning (samen met het dak) tegen weersinvloeden zoals regen en wind. Als u in huis gebruik maakt van een houtkachel of sfeerhaard, zorgt de binnenkant van de schoorsteen een goede afvoer van alle rookgassen. Als deze niet goed worden afgevoerd is er kans op koolmonoxidevergiftiging. Wilt u weten wat een schoorsteenrenovatie u kost? Stuur een foto van uw schoorsteen en ontvang binnen 2 uur een offerte! Schakel altijd een schoorsteenspecialist in om uw schoorsteen te inspecteren en laat een schoorsteen renovatie uit te voeren.

Redenen om de schoorsteen te renoveren

Schoorstenen hebben vaak onderhoud nodig. Dit is vaak onderhoud dat over het hoofd gezien wordt maar toch enorm belangrijk is. Door 1x per jaar een inspectie en eventueel een schoorsteen renovatie uit te laten voeren zorgt u ervoor dat uw schoorsteen zich in een goede staat bevindt. Bovendien voorkomt u onnodige kosten door mankementen op tijd te laten renoveren. Zo is uw woning van buiten goed beschermd en kunt u een houtkachel of sfeerhaard met een gerust gevoel gebruiken. Dit zijn de belangrijkste redenen voor een schoorsteen renovatie:

  • Het houden van de beste conditie van uw schoorsteen
  • Het voorkomen van een lekkage in uw woning
  • Het vermijden van een schoorsteenbrand
  • Het voorkomen van het risico op koolmonoxidevergiftiging

Onze 24-uurs service

Wij van Schoorsteenrenovatie Nederland weten als geen ander dat het enorm belangrijk is dat uw schoorsteen goed onderhouden wordt. Dankzij onze 24-uurs service zijn wij 24/7 bereikbaar voor onderhoud of problemen met uw schoorsteen.

Wilt u weten wat het kostenplaatje ongeveer wordt? Stuur dan een foto van uw schoorsteen en ontvang binnen 2 uur een offerte. Heeft u problemen met uw schoorsteen of heeft uw schoorsteen onderhoud/renovatie nodig, neem dan contact met ons op? Onze 24-uurs service is te bereiken op 040-2221448 of stuur een mail naar info@schoorsteenrenovatienederland.nl

Bel mij terug

    Close Menu