Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie kosten

Wilt u weten van de kosten zijn van de schoorsteen renovatie kosten? Voordat de koudere dagen weer in het land trekken wordt het tijd om stil te staan bij onder andere de schoorsteen. De houtkachel of open haard werkt perfect maar werkt de schoorsteen ook nog naar behoren? Vaak hoort men dat er weer een schoorsteenbrand is ontstaan doordat de schoorsteen niet goed is onderhouden.

De schoorsteen raakt verstopt en veroorzaakt een schoorsteenbrand! Niet alleen de schoorsteen brand stuk maar ook uw inboedel is blakend zwart. De gevolgen voor menselijk leed zijn niet te overzien wanneer men de schoorsteen niet juist onderhoud! Dat is te voorkomen door uw schoorsteen door experts te laten inspecteren of desnoods te laten renoveren. Zo gaat u met een gerust hart de winter in en kunt u heerlijk genieten van de warmte van de houtkachel of open haard. Soms kan de oorzaak een vogelnestje zijn wat in brand vliegt of een lekkage in de schoorsteen.

Voorkomen is beter dan genezen dus wees alert en laat uw schoorsteen tijdig inspecteren en renoveren. De kosten staan niet in verhouding tot de schade die een brand veroorzaakt. De experts van schoorsteenrenovatie kunnen uw schoorsteen renoveren zodat de kachel weer brand zoals het hoort. Bovenal moet de schoorsteen veilig zijn werk doen en niet voor meer ongemak zorgen.

Dé specialist bij schoorsteen reparatie

Hedendaags hebben wij al vele verschillende soorten schoorstenen mogen opknappen. Wilt u meer inzicht in de mogelijke kosten van schoorsteen renovatie? Dan is het belangrijk dat wij meer informatie omtrent uw schoorsteen verkrijgen. Zo ontvangen wij graag een omschrijving van uw schoorsteen, inclusief enkele passende foto’s. Op basis hiervan kunnen wij u een kostenindicatie verstrekken.

Er kunnen verschillende werkzaamheden plaatsvinden bij het renoveren van uw schoorsteen. Een totaaloverzicht van de werkzaamheden vindt u onder werkwijze. Enkele veelvoorkomende werkzaamheden zijn:

  • Verwijderen van loodwerk;
  • Voegen van de schoorsteen;
  • Impregnatie van de schoorsteen;
  • Optioneel: plaatsen van schoorsteenkap.

Schoorsteen renovatie is vakwerk

De mogelijke kosten van schoorsteen renovatie zijn gedeeltelijk afhankelijk van het voorwerk dat u zelf kunt doen. Echter adviseren wij te allen tijde om een specialist in te schakelen bij het opknappen van uw schoorsteen. Zo is de schoorsteen bijvoorbeeld lastig te bereiken voor een leek. Verder kan er gesproken worden over specifieke kwaliteitseisen bij het repareren van schoorstenen. Schoorsteen renovatie is daarom echt vakwerk!

Offerte ontvangen voor kosten schoorsteen renovatie

Schakel direct bij een schoorsteen lekkage. U kunt contact met ons opnemen via 040-2221448 of info@schoorsteenrenovatienederland.nl. Met 24/7 bereikbaarheid zijn wij dé specialist bij schoorsteen renovatie!

Bel mij terug

    Close Menu