Chat with us, powered by LiveChat Skip to main content

Schoorsteen renovatie Limburg

Bent u woonachtig in omgeving Limburg en zoekt u een bedrijf voor schoorsteen renovatie? Welkom bij Schoorsteenrenovatie Nederland, dé specialist op het gebied van renovatie en verbetering van schoorstenen!

Onze specialisten weten door ervaring wat er nodig is om uw schoorsteen optimaal te laten functioneren. Wacht niet langer met onderhoud aan uw schoorsteen. Uw woning krijgt een fraaie uitstraling en u voorkomt problemen met bijvoorbeeld binnendringend regenwater.

Werkzaamheden schoorsteenrenovatie Limburg

Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden en bijbehorende kosten, beoordelen wij eerst de toestand van de schoorsteen. Dat kan door middel van foto’s die u ons toestuurt. Heeft u liever persoonlijk contact? Specialisten van Schoorsteenrenovatie Nederland bezoeken u graag. Vaak zien wij dat schoorstenen op één van de volgende punten gerenoveerd dienen te worden:

  • Metselwerk verbeteren;
  • Lood vervangen;
  • Reiniging metselwerk;
  • Plaatsen van een kap.

Met het plaatsen van een kap worden inslag van regen en het nestelen van vogels in de schoorsteen voorkomen. Neem gerust eens een kijkje op onze website voor meer informatie aangaande schoorsteen renovatie in Limburg. Tevens vindt u rechtsonder onze live-chat om uw vragen snel beantwoord te krijgen.

Schoorsteenrenovatie, specialistisch vakwerk in Limburg!

Uiteraard kunt u voorbereidend werk aangaande de renovatie zelf onder handen nemen. Door de moeilijke bereikbaarheid van de schoorsteen is het echter raadzaam de renovatie door vakmensen uit te laten voeren. Zo kunnen ook zaken die tijdens de uitvoering aan het licht komen verholpen worden. U bent verzekerd van een goed functionerende schoorsteen en uw kachel blijft een hoog rendement leveren.

Naast schoorsteen renovatie kunt u ook terecht voor al uw dakproblemen

Wanneer u tijdens de werkzaamheden aan uw schoorsteen ook uw dak wilt laten nakijken op lekkages, behoort dit tot de mogelijkheden. Naast het vegen en repareren van de schoorsteen kunt u ook een dakraam laten plaatsen of uw dakpannen recht laten leggen. Onze werkzaamheden omvatten alle problemen die aan uw dak kunnen ontstaan. Vraag daarom naar onze specialisaties tijdens het maken van een afspraak. Het is prettig wanneer alle werkzaamheden en reparaties tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd. Onze specialisten kunnen voor u bijvoorbeeld een akoestische lekdetectie uitvoeren of een vochtmeting doen. Wanneer er een lekkage is van uw dak kan het zijn dat u dit niet tijdig opmerkt. Vaak wordt het zichtbaar aan de buitenmuren die nat blijven. Voorkomen is beter dan genezen. Wanneer u tijdig de lekkage opmerkt kunt u voorkomen dat het water binnendringt en uw binnenmuren aantast. Woont u in Limburg en u bent op zoek naar een bedrijf die alle problemen met uw dak van de woning wilt aanpakken, bent u aan het juiste adres. Ook voor waterschade of het lekken van de vloerverwarming behoort tot onze specialisatie. Wilt u graag gebruik maken van onze service? Vraag dan naar de mogelijkheden. Onze medewerkers kunt u bereiken via de live-chat of via het afspraak – offerte formulier op de website.

Vraag direct een offerte aan!

Wilt u graag al onze mogelijkheden weten op het gebied van schoorsteen renovatie in Limburg en omgeving? Vraag direct een offerte aan of stel uw vragen via de live-chat. Uiteraard is Schoorsteenrenovatie Nederland ook via de mail (info@schoorsteenrenovatienederland.nl) of telefonisch (040-2221448) te bereiken.

Bel mij terug

    Close Menu